dissabte, 13 de febrer del 2016

"Amb feina a dalt i a baix". Article de @Gfreixa a @lesportiucat

Amb feina a dalt i a baix

Deures. En el partit entre els dos equips que més gols han encaixat en la lliga, els d'Alsina volen consolidar les sensacions en defensa i posar fi al malefici ofensiu

Pitu a punt de fer un llençament durant el partit de la primera volta a Albacete Foto: LOF.
1
El Llagostera i l'Albacete comparteixen una característica negativa en aquest moment de la temporada: són els dos equips que més gols han encaixat en la lliga. Els de la Costa Brava són la plantilla que més gols ha rebut fins ara, amb un total de 35 gols encaixats, mentre que el conjunt manxec n'ha encaixat només un menys. D'aquesta situació, el Llagostera en pot treure profit i d'una tacada solucionar diversos problemes que s'arrosseguen des de fa setmanes.
El fet de ser l'equip més golejat de la lliga ha fet posar les piles al Llagostera en la parcel·la defensiva, i en les últimes setmanes s'ha vist una millora. “Crec que tenim una bona dinàmica en defensa. Excepte el dia de l'Osasuna, en què ens vam arriscar molt en defensa, en la resta d'enfrontaments s'ha ofert una bona imatge al darrere. A casa, a més, les xifres han sigut especialment bones”, afirma el tècnic, Oriol Alsina, que recorda que en els darrers cinc partits jugats a Palamós tan sols els han marcat dos gols.
En la defensa, però, el problema amb què es troba el Llagostera és el de no poder consolidar una línia de quatre durant diversos partits. “Vam perdre Chus, després Escassi i aquesta setmana no hi serà Aimar, que era important. Ens hem d'adaptar”, es va lamentar el tècnic.
Una gran oportunitat
Amb la prioritat d'assegurar la defensa, el fet d'enfrontar-se a un rival que encaixa una gran quantitat de gols també pot ser una gran ocasió per trencar el malefici llagosterenc de cara a gol.
L'Albacete es caracteritza pel seu estil ofensiu i pel fet de descuidar una mica més la part defensiva, un vessant que el Llagostera ha d'aprofitar. “Molts dels gols que els fan són provocats perquè s'arrisquen molt quan ataquen i també quan defensen. Hem de treure'n profit”, va remarcar Alsina.
Conscient que pot ser un bon dia per trencar la mala dinàmica ofensiva, l'obsessió del tècnic llagosterenc és aconseguir l'equilibri entre defensa i atac: “Les ratxes no es poden predir. A l'inici de curs estàvem molt de bé de cara a gol però n'encaixàvem molts, i ara segurament hem millorat molt en defensa però no ens entra la pilota. El que tenim molt clar és que podem ser competitius.”

EL PROTAGONISTA

Tenim una bona dinàmica en defensa. Excepte el partit contra l'Osasuna, s'ha ofert un bon rendiment en la part defensiva

LA XIFRA

L'Albacete s'arrisca molt en defensa i serà important treure'n profit i marcar gols
Oriol Alsina
entrenador del llagostera
35
gols
ha encaixat el Llagostera, tan sols un més dels que ha rebut fins ara el seu pròxim rival, l'Albacete

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui