diumenge, 28 de febrer del 2016

"Alegria continguda". Article de @educiu a @lesportiucat

El protagonista
Àlex Granell

Alegria continguda

Granell, a la dreta, disputant una pilota amb JUanjo Expósito Foto: J.C/ICONNA.
1
El derbi gironí entre el Girona i el Llagostera d'ahir va tenir de tot: intensitat, ocasions, tensió... El que semblava que no hi hauria eren gols, fins que en el minut 86 de partit l'àrbitre va xiular un penal sobre Jaime Mata que acabaria decantant el duel. Àlex Granell es va afanyar més que ningú a agafar la pilota i la va plantar al punt dels onze metres, abans d'executar a la perfecció la pena màxima amb un llançament al mig de la porteria que va superar el porter René Román. El gol del Girona va desfermar l'eufòria de l'afició blanc-i-vermella desplaçada a Palamós, mentre que el golejador va celebrar la diana amb molta contenció. El motiu? El passat de Granell al Llagostera (hi va jugar les temporades 2010/11 i 2012/13), que va provocar que el migcampista ho festegés molt tímidament amb els seus companys. De tota manera, segur que la processó anava per dins. Al final del partit el futbolista del Girona explicava com havia viscut el moment dins del terreny de joc: “Amb el Llagostera hi vaig jugar en dues èpoques diferents i en guardo un molt bon record. La tensió dels penals no em permet córrer efusivament cap a un costat, però aquí tampoc l'hauria celebrat de cap manera.”
El Llagostera li va bé
El d'ahir no és el primer gol que Granell marca al Llagostera amb la samarreta del Girona, sinó el segon. I és que el migcampista va ser l'autor de l'1-0 en el partit de la primera volta jugat a Montilivi aquesta temporada, un golàs per l'escaire que va esperonar els de Pablo Machín però que no va servir perquè el seu equip obtingués la victòria (2-2). Una jornada abans Granell també havia vist porteria, en aquesta ocasió al camp de l'Oviedo i també de penal (1-2). En total, el migcampista ha marcat tres gols aquest curs, dos menys que en tota la lliga passada.
Granell va completar un bon partit ahir al Palamós-Costa Brava, més enllà de marcar el gol decisiu. Va treballar de valent a la sala de màquines i va ser un dels jugadors més destacats del seu equip, executant constants canvis de joc i recuperant pilotes amb assiduïtat.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui