dimarts, 19 de gener del 2016

Tito i Escassi, també tocats

Tito i Escassi, també tocats
Dos més. El conjunt blaugrana també té de baixa Chumbi, Ruymán, Chus Herrero, José Carlos, Jordi López, Pitu i Querol. Només els dos últims sembla que tenen possibilitats d'arribar al duel de diumenge
19/01/16 02:00 - llagostera - E.C   
[Escassi i Giva, durant un partit d'aquesta temporada Foto: E.M.]
Escassi i Giva, durant un partit d'aquesta temporada Foto: E.M.
1

Encara que sembli impossible el Llagostera ha engreixat la seva llarga nòmina de jugadors lesionats. Els últims a caure han estat els polivalents migcampistes Tito Ortiz i Alberto Escassi, que s'hauran d'aturar uns dies després de rebre dos cops dissabte passat en el partit al camp del Saragossa (1-0). Dos jugadors més amb problemes físics que s'afegeixen a Chumbi, Ruymán, Chus Herrero, José Carlos, Jordi López, Pitu i Querol, que ja no van poder participar en la jornada passada. De tots ells qui només sembla que té possibilitats d'arribar al pròxim duel de diumenge al camp de l'Osasuna (a les 17 h) són Pitu i Querol, encara que seran dubte fins a última hora.

Pel que fa als sancionats, el Llagostera aquesta jornada no en tindrà cap. Després de dos dies de festa el Llagostera tornarà avui a l'activitat amb un entrenament matinal al Josep Pla i Arbonès de Palafrugell. La principal atracció serà veure Álex Cruz entrenant-se per primera vegada amb els seus nous companys d'equip.

Darrera actualització ( Dimarts, 19 de gener del 2016 02:00 )
Publicat a

    L'Esportiu. Comarques Gironines 19-01-2016 Pàgina 6

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui