dimecres, 13 de gener del 2016

"Dinàmiques frenades". Article de @Gfreixa a @lesportiucat

Dinàmiques frenades

Sense els fonaments. Després de vint jornades, el Llagostera no ha pogut assolir diversos objectius que són clau per obtenir la confiança necessària perquè arribin els bons resultats

Serantes, del Leganés, rebutja amb els punys una jugada de perill del Llagostera durant el partit de diumenge passat Foto: GLÒRIA SÁNCHEZ/ICONNA.
1
En les últimes setmanes des del vestidor del Llagostera s'ha sentit a parlar molt de la mala dinàmica en què ha entrat l'equip: fa cinc jornades que no guanyen, han sumat un punt de quinze possibles i han caigut fins al penúltim lloc de la classificació, i s'han allunyat de la zona de permanència fins a quatre punts. Repassant el rendiment en general, és evident que les coses no estan sortint com esperaven, però de les seves paraules també es desprèn que fonaments que són clau per agafar confiança i començar a créixer tampoc no s'han assolit.
El més preocupant i alhora evident és la falta de rendiment lluny de Palamós. A domicili, l'equip d'Oriol Alsina només hi ha pogut sumar un punt, producte de l'empat a Montilivi. D'aquest nul benefici lluny de casa, se n'han derivat altres dinàmiques en altres aspectes que estan fent molt difícil que l'equip agafi la solidesa necessària per tirar endavant.
El fet de no sumar punts lluny de casa fa que el Llagostera només hagi encadenat dues jornades sumant punts, un fet que el curs passat es va anar corregint –en aquest punt de la temporada ja s'havien encadenat dues victòries i fins a tres cops s'havien sumat punts de manera consecutiva– fins a la gran ratxa de quinze jornades sense perdre que els va catapultar a la salvació.
El bé més preuat
Més enllà que en la parcel·la defensiva no s'ha aconseguit la solidesa que sempre havia caracteritzat el Llagostera, en l'ofensiva també costa molt tenir continuïtat. D'una banda, jugadors que estaven en forma s'han vist aturats per lesions o sancions, i de l'altra l'encert no els ha acompanyat: cap jugador ha marcat més d'un gol en un partit i només Imaz va ser capaç de marcar en dues jornades consecutives. Ho va fer contra el Girona i l'Elx.
Juanjo acceptava després de la derrota contra el Leganés que ni l'encert ni la sort estan acompanyant els encarregats de marcar gols de l'equip: “El tema dels gols va a ratxes, igual que el de mantenir la porteria a zero. És molt important però ara no ho estem aconseguint. Tant en pots fer dos de seguits com estar dos partits sense tenir ocasions clares. Cal fer autocrítica i millorar tots plegats. L'equip necessita un parell de bons resultats.”
Les rotacions en l'equip titular –sigui per sanció, lesió o motius tècnics– tampoc no han permès encara consolidar un onze titular que jugui de memòria. I és que sobretot les lesions han condicionat molt l'equip de la Costa Brava i el seu tècnic a l'hora de definir qui podia jugar.
Tornada a la feina
Després de la jornada de festa que l'equip va fer ahir, el Llagostera tornarà a la feina aquest matí amb el primer entrenament centrat exclusivament a preparar el duel de dissabte (18 h) a La Romareda. Els jugadors d'Oriol Alsina intentaran aconseguir la primera victòria a domicili a Saragossa en el primer dels dos partits consecutius a fora de casa que hauran d'afrontar.

EL PITJOR MAL

El fet de només haver sumat un punt a fora s'ha convertit en una gran llosa
Darrera actualització ( Dimecres, 13 de gener del 2016 02:00 )
Publicat a

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui