diumenge, 10 de gener del 2016

"Arreglar a Palamós allò que s´espatlla cada quinze dies ". Article de @ribas1975 a @diaridegirona

Arreglar a Palamós allò que s´espatlla cada quinze dies

Després de sumar l'enèsima derrota a domicili i encara en descens, el Llagostera està obligat a guanyar aquesta tarda

10.01.2016 | 07:39 El Llagostera juga aquesta tarda (17:00 hores) el primer partit de ?l'any a Palamós davant un Leganés que fa cinc partits que no perd i que pot presumir de ser l'equip que ?menys derrotes acumula fins ara (només tres). Abans de centrar-se en el repte impossible de guanyar a domicili en les imminents sortides consecutives a La Romareda i el Sadar, Oriol Alsina i els seus homes tenen entre cella i cella tombar l'equip madrileny, candidat a fer play-off per al preparador maresmenc. "La dificultat és important perquè el Leganés farà la promoció. És un bloc ben entrenat que potser no destaca pel nom, però sí per estar ben treballat", afegia un Alsina que encara no etiqueta la cita com a final. Reconeixia, això sí, la importància d'assegurar els tres punts davant els d'Asier Garitano.
"Cada vegada que no guanyem a casa ens obliga a fer-ho a fora i veient el que ens costa a domicili és important no cedir punts a Palamós", declarava el tècnic dels blaugrana, que creia també que per celebrar el sisè triomf del curs "necessitarem la màxima concentració, sacrifici i el suport del públic per notar que juguem a casa".
Del rival d'aquesta tarda, Alsina destacava que "el Leganés si no guanya, almenys empata, que és l'assignatura pendent que no aprovem nosaltres". El director esportiu del Llagostera deia també que els de Garitano utilitzen un sistema diferent depenent de si juguen o no a Butarque. "A domicili situen tres centrals i dos carrilers, i fan molt de mal des de la segona línia". Segons Alsina, "intentarem que no ens guanyin la superioritat numèrica i això passa per tenir nosaltres la possessió de la pilota".
El Leganés, instal·lat a la zona alta de la classificació, no destaca, segons opinava Alsina, per grans noms. Però sí "per disposar d'un bon bloc fort i que sap allò que vol. El Leganés potser no té nom, però surti el jugador que surti, no se'ls nota. Que només hagin perdut tres partits de dinou, indica que són els millors en aquest aspecte".
En l'ADN llagosterenc i com assegurava Alsina, els seus futbolistes afrontaran aquesta tarda el partit "amb respecte però sense por i també amb la màxima il·lusió". "Estem aconseguint porteries a zero quan juguem a casa. Això és important perquè com a mínim t'assegures un punt, afegia. I és que en els dos últims partits jugats a Palamós, els gironins estan fent cas al que els demana el tècnic: mantenir la porteria a zero (contra l'Osca es van sumar els tres punts per 2-0 i una igualada davant el Mirandés amb el marcador de 0-0).
El factor afició és important
La temporada passada, el primer partit del Llagostera a la Segona Divisió A al seu estadi es va produir contra el Leganés, el rival d'aquesta tarda. Els gironins van sumar una important victòria en l'estrena a Palamós; un triomf que no va poder seguir en directe i en primera persona cap soci ni tampoc cap aficionat local, perquè el matx es va produir a porta tancada a causa de la sanció imposada al club d'Isabel Tarragó arran del comportament amb connotacions racistes per part d'una aficionada en el partit de la fase d'ascens a Segona A entre el Llagostera i el Racing de Santander.
Aquesta tarda, cada soci del Llagostera disposarà d'un total de dues entrades per convidar qui desitgi veure el partit. Segons Alsina, "estem contents de la gent que ve, però n'hauria de venir encara més, a Palamós. Quan hi són ens ajuden i en els moments complicats, que segur que en passarem, el seu alè és fonamental".
Les noves incorporacions d'aquest mercat d'hivern i que encara no han debutat, els migcampistes Marcos Tébar i Nando Quesada, s'entrenen a bon ritme. El seu debut es podria produir aquesta mateixa tarda. D'altra banda, els centrals Ruymán ni Chus Herrero, l'atacant Gila i el migcampista Emilio Sánchez queden fora de la convocatòria per lesió.
De la seva banda, el Leganés visitarà la Costa Brava sense l'atacant Guillerme, lesionat, ni tampoc amb el davanter Borja Lázaro, sancionat. Així doncs, els madrilenys no tenen un nou pur, cosa que ?obligarà Garitano a experimentar en la zona d'atac.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui