dissabte, 12 de desembre del 2015

"Un repte difícil, però no impossible ". Article de @diaridegirona

Un repte difícil, però no impossible

El Llagostera, que només ha sumat 1 punt de 24 a fora, visita el camp del Còrdova minvat per les nombroses baixes

12.12.2015 | 01:38
Jordi Masó, durant el Llagostera-Osca d´aquesta temporada.
Jordi Masó, durant el Llagostera-Osca d´aquesta temporada.
Els clubs de la Lliga BBVA?i la Lliga Adelante (amb representació gironina)?es van citar ahir a Saragossa en una Assablea General Extraordinària per acordar el repartiment dels drets de televisió. L'entesa per a la màxima categoria és una realitat, mentre que es continua negociant per acabar de concretar el repartiment a la Segona Divisió A. Hi ha hagut una oferta al damunt de la taula de la FORTA (Federació d'Organismes o Entitats de Ràdio i Televisió Autonòmics) però no ha estat acceptada. De moment, el futbol seguiria en tancat, com aquesta temporada. Les converses, però, continuen obertes. ddg girona


Últim desplaçament del 2015 a la Lliga i una nova oportunitat, l'enèsima, per trencar amb la ?malastrugança que segueix el Llagostera allà on va. Estrenar el comptador de victòries a domicili i fer-ho al camp del Còrdova, líder de Segona A, seria una injecció de moral enorme per a un equip que només ha sumat 1 punt de 24 a fora.
Abans de visitar Riazor i intentar la proesa a la Copa del Rei, els d'Oriol Alsina miraran d'aprovar d'una vegada per totes l'assignatura pendent de guanyar a domicili. «Si actuem amb la mateixa actitud i valentia que vam mostrar en la segona part a Oviedo no renunciem a res», declarava ahir el preparador maresmenc, qui deia que li preocupa «tot» del Còrdova, en el que serà un partit «de màxima dificultat» per als gironins. «Ens espera un rival súper complicat, que ve de guanyar a Girona i si està a dalt és per alguna cosa», afegia. Perquè Alsina, si alguna cosa té molt clara, és que els d'Oltra tenen a «dos jugadors que es troben en molt bona forma», referint-se als davanters Florin Andone i Fidel.
Malgrat que tots els ingredients fan que el Llagostera tingui les de perdre, el vestidor blaugrana té el convenciment que hi ha opcions de puntuar al Nuevo Arcángel. «Queda clar que els favorits són ells, però, per motivació no ens quedarà pas», deia Alsina. Els andalusos fa sis jornades que no perden a casa i, a més, són els líders, quelcom que dificulta encara més el repte:?«Ens tocarà remar moltíssim, però som el Llagostera i aquesta mena de partits ens van. Ens creixem davant cites com aquesta. Anirem a buscar la sorpresa». L'única manera d'aconseguir-ho és «si li discutim la possessió de la pilota. Si ho vam poder fer a Oviedo, també és possible repetir-ho a Còrdova».
Amb cinc derrotes consecutives a fora i amb una ratxa tan dolenta com a visitant, el Llagostera necessita millorar els números d'una vegada per totes. «Fa tretze anys que entreno aquest equip i mai havia viscut una ratxa com aquesta», apuntava Alsina, qui valorava també positivament el fet d'estar molt a prop de sortir del descens. «Estem a dos punts d'equips superiors a nosaltres com ho són el Girona, el Valladolid o el Mallorca».
Les baixes, un maldecap
Aquesta setmana i com ve essent habitual, la infermeria del Llagostera no es buida sinó que es torna a omplir amb dos pacients més. Els davanters Juanjo Expósito i Eloy Gila han estat els últims en caure i no trepitjaran la gespa cordovesa. Tampoc ho farà Samu de los Reyes degut a la clàusula de la por. Querol, sancionat i els lesionats Ruymán i Emilio Sánchez, completen la nòmina de baixes dels gironins. «És una exageració de baixes, tot i que estem tranquils. Ja li he dit a l'àrbitre que sortirem amb onze jugadors», feia broma Alsina, que ha inclòs el brasiler Mosquito a la convocatòria.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui