dissabte, 12 de desembre del 2015

"Mosquito, amb l'equip cinc jornades després". Article de @lesportiucat

Mosquito, amb l'equip cinc jornades després

La convocatòria. El jugador brasiler feia cinc partits que ni seia a la banqueta i és la principal novetat d'una llista marcada per les baixes

Luis Milla dóna instruccions a un dels seus jugadors durant un entrenament Foto: EL PROGRESO.
1
El Llagostera va viatjar ahir cap a terres cordoveses i ho va fer amb una llista de divuit futbolistes en què la gran novetat era la tornada de Mosquito a l'equip. El futbolista brasiler havia perdut molt de protagonisme des que a principis d'octubre va tenir alguna falta de disciplina. Aquest fet, acompanyat amb la gran competència que hi ha en les posicions d'atac, ha fet que Mosquito tan sols hagi entrat en una convocatòria de lliga dels darrers vuit enfrontaments. El darrer cop que el davanter cedit per Maldonado es va asseure a la banqueta va ser fa cinc jornades contra la Ponferradina i no va tenir minuts.
Mosquito només acumula 114 minuts repartits en tres enfrontaments: contra l'Osasuna (jornada 1), l'Albacete (jornada 4) i el Tenerife (jornada 5). En la copa el futbolista va aconseguir protagonisme en la segona i tercera eliminatòria. Contra l'Albacete va marcar el seu únic gol, i a Saragossa va jugar 17 minuts. Contra el Deportivo tampoc no va anar convocat.
Llista condicionada
El Llagostera ha estat molt afectat tant per les lesions com per les sancions aquesta jornada, i això ha fet que el tècnic, Oriol Alsina, tan sols hagi hagut de descartar un jugador de camp i un porter. Enric Pi ha tornat a ser l'escollit per no viatjar, i això en una setmana en què no hi ha Samu de los Reyes deixa força clar que el de Granollers compta poc en els plans del cos tècnic. De fet, Pi és l'únic relleu natural de De los Reyes però encara no ha debutat en la lliga. L'altre descartat ha estat el porter Moragón.
Enmig de tantes baixes –fins a sis aquesta setmana– la nota positiva és el retorn de Giva. L'exjugador del Santos es va fer una elongació a l'adductor just en la prèvia del partit contra l'Oviedo, i durant la setmana ha fet treball específic per recuperar-se. En l'última sessió que es va fer ahir a Palamós, el cos tècnic i els responsables dels serveis mèdics el van veure a punt per jugar i li van donar l'alta. Ara caldrà veure si Alsina li dóna minuts.
D'altra banda, el club de la Costa Brava també recupera Masó respecte a la convocatòria de fa una setmana. El jugador del Pla de l'Estany ha estat un fix en el lateral dret o esquerre i aquesta setmana serà una peça imprescindible.

TRES TORNADES

Giva i Masó es van perdre l'últim partit, i Mosquito no tenia participació

LA XIFRA

114
minuts
ha jugat Mosquito en la lliga aquest curs. Ha participat en tres partits.
Darrera actualització ( Dissabte, 12 de desembre del 2015 02:00 )
Publicat a

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui