dijous, 31 de desembre del 2015

"Encallats en l'arrencada".Article de @lesportiucat

Encallats en l'arrencada

Llagostera. El club blaugrana fa dues temporades que comença el nou any amb una ensopegada, una situació que buscarà revertir a Almeria

El 2015 va començar amb l'històric primer derbi a la 2a divisió A entre el Llagostera i el Girona jugat a Palamós Foto: JOAN SABATER.
1
Començar mai és fàcil, i el Llagostera fa dos cursos que viu la dificultat que sempre suposa el primer partit de l'any, un enfrontament que sempre té unes característiques especials. Els equips afrontaran la primera jornada del 2016 després d'un petit parèntesi, un fet que en les dues darreres temporades no ha acabat d'anar gaire bé a la plantilla llagosterenca. Tot i tancar els dos últims anys amb bones sensacions –la temporada passada, al desembre s'hi van sumar dues victòries importants, i fa dues temporades l'equip va marxar de vacances com a líder ferm de 2a B–, l'estrena del gener s'ha encallat per als interessos blaugrana.
Mantenir la tensió
Una similitud entre aquesta temporada i l'anterior és que les sensacions amb què l'equip va tancar l'any són bones. Tot i que els resultats no són els més útils, el Llagostera ha competit a un alt nivell durant tot el desembre, i ara, després de l'aturada, haurà de mantenir la tensió i intentar-la transformar en punts. El curs passat, al gener, a l'equip li va costar arrencar i no va ser fins al febrer que la maquinària va tornar a carburar.
Buscant resultats
Més enllà de les dues primeres temporades a 2a B, en què el Llagostera va estrenar any amb victòria i va aconseguir un bon rendiment durant el gener, el primer mes del calendari també ha estat força dificultós. Fa dues temporades, els pilars d'un equip que havia trepitjat fort durant els primers mesos de competició van tremolar amb tres derrotes consecutives, i el curs passat, les ensopegades inicials contra el Girona i el Mirandés van ser el toc d'atenció perquè el Llagostera reaccionés a final de gener guanyant el Valladolid i empatant amb Las Palmas. El vol, però, no es va aixecar fins al febrer amb la coneguda ratxa de 15 jornades sense perdre. Aquest any, el gener també serà especialment important perquè es preveuen entrades i sortides d'alguns futbolistes.

LA XIFRA

Temp. 2011/12 2a B
Primer partit de l'any
Sp. Maonès-Llagostera
0-3
En el mes de gener
4 partits, 2 victòries i 2 derrotes
6 punts de 12 possibles
Temp. 2012/13 2a B
Primer partit de l'any
Llagostera-At. Balears
3-2
En el mes de gener
4 partits, 2 victòries, 1 emp. 2 derrot.
7 punts de 12 possibles
Temp. 2013/14 2a B
Primer partit de l'any
Vila-real B-Llagostera
1-0
En el mes de gener
4 partits, 1 victòria i 3 derrotes
3 punts de 12 possibles
Temp. 2014/15 2a A
Primer partit de l'any
Llagostera-Girona
1-2
En el mes de gener
4 partits, 1 victòria, 1 emp. i 1 derr
. 4 punts de 12 possibles

ADAPTACIÓ

El cos tècnic té aquest gener el repte de fer entrar en l'equip els nous fitxatges
3
partits
a fora de casa haurà d'afrontar l'equip aquest gener: Almeria, Saragossa i Pamplona

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui