dimarts, 15 de desembre del 2015

"Benja i Chumbi, també lesionats". Article de @lesportiucat

Benja i Chumbi, també lesionats

Aquesta temporada, el Llagostera està tenint dos maleficis, el dels partits a domicili (1 punt de 27 possibles en la lliga) i el de les lesions. Pel que fa a aquest últim, el conjunt llagosterenc passa actualment la pitjor ratxa del curs, i és que fins a sis jugadors estan de baixa per problemes físics després que ahir es conegués que Benja i Chumbi també estan lesionats. Els dos davanters es van fer mal en l'últim partit al camp del Còrdova (Benja en un peu i Chumbi en un bessó) i es perdran, com a mínim, el partit d'avui a Riazor. Dues baixes que s'uneixen a les ja conegudes de Ruymán, Juanjo, Eloy Gila i Emilio (és molt possible que no reapareguin fins al gener), a més de Chus Herrero, que després del partit de lliga contra el Mirandés de diumenge passarà per la sala d'operacions per solucionar un problema al peu esquerre que el podria tenir de baixa al voltant d'un mes.
És una situació que preocupa, i molt, el conjunt llagosterenc, que encara no ha pogut disposar mai de tota la plantilla al complet i que ja no sap què més fer per buidar la infermeria. “És increïble, tenim una lesió rere l'altra i això ens està minvant en cada partit, perquè són jugadors determinants per a nosaltres. No ho entenem i també és mala sort, perquè en la majoria dels casos són cops o accions en què no hi pots fer res; sí que hi ha alguna lesió muscular, però són mínimes.”
El cas d'Escassi i Cruz
Per viatjar a la Corunya, el Llagostera ha hagut de confeccionar una llista de circumstàncies. Entre els divuit convocats hi ha Alberto Escassi i Fran Cruz, que arrosseguen molèsties des de l'última jornada, així que el més probable és que no juguin ni un sol minut.

UNA PLAGA

Els dos atacants s'afegeixen a les baixes de Ruymán, Emilio, Juanjo i Eloy Gila

PER ARRIBAR ALS 18

Fran Cruz i Escassi van entrar en la convocatòria, però estan tocats

ORIOL ALSINA

“És increïble, tenim una lesió rere l'altra i això ens està minvant en cada partit”
Darrera actualització ( Dimarts, 15 de desembre del 2015 02:00 )
Publicat a

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui