dimecres, 4 de novembre del 2015

René i Gila completen la sessió

Article de @lesportiucat

Recuperats. El porter andalús i el davanter vallesà van fer tot l'entrenament d'ahir amb la resta del grup, mentre que Imaz i Juanjo van fer carrera contínua i exercicis de recuperació a part. Querol, amb molèsties, no es va exercitar al camp

Eloy Gila ahir Foto: J.S.
1
Amb un punt de romanticisme, com cada vegada que fa una sessió d'entrenament al municipal de Llagostera, sempre a conseqüència de les males condicions dels terrenys de joc de Palafrugell o Palamós, el gruix del primer equip del Llagostera va tornar a la feina per començar a preparar el duel de dilluns a San Mamés contra l'Athletic B. En la sessió, que va tenir com a protagonista la pilota, amb diferents exercicis d'habilitat i precisió, hi van participar de principi a fi el porter andalús René Román i el davanter sabadellenc, Eloy Gila. Tots dos sembla que han deixat enrere les molèsties físiques i estaran a total disposició del tècnic, Oriol Alsina, per al matx a Bilbao. Al marge dels companys ¸es van entrenar Jesús Imaz, amb problemes als isquiotibials, i Juanjo Expósito, que arran d'un cop al genoll en el darrer partit contra la Ponferradina s'incorporarà a poc a poc al grup. Els únics absents de l'entrenament d'ahir van ser Chus Herrero, de permís a Saragossa perquè ha tingut el segon fill; David Querol, que es recupera de la lesió amb Ernest Esteve, i Ruyman, que es va exercitar al gimnàs i la pista d'atletisme de Palafrugell.
Avui el Llagostera té previst disputar un amistós contra un combinat de jugadors del filial i el juvenil, en principi, al Palamós-Costa Brava.
Darrera actualització ( Dimecres, 4 de novembre del 2015 02:00 )
Publicat a

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui