dijous, 26 de novembre del 2015

Pendents del comitè d'apel·lació

Article de @lesportiucat

Poc convencional. Els serveis jurídics del club van presentar recurs per les targetes grogues de Jorge i René i la vermella d'Escassi directament a Apel·lació, ja que no van ser a temps de fer al·legacions. L'efectivitat del procés és una incògnita

Escassi demana explicacions després de ser expulsat contra el Nàsticl Foto: E.MAGRE.
1
El Llagostera tenia ben clar que presentaria queixes per les targetes grogues que van veure René i Jorge contra el Nàstic, i també per la targeta vermella que va significar l'expulsió d'Escassi. Els serveis jurídics del club, però, no van poder presentar al·legacions al comitè de competició, ja que el termini per fer-ho s'acabava dimarts al migdia i no es disposava de les imatges en què es veien els suposats errors arbitrals. Per aquest motiu, els encarregats de presentar el recurs van aconseguir les imatges finalment i van decidir recorre directament al comitè d'apel·lació –que es reuneix avui– en una maniobra poc convencional i de dubtosa efectivitat, ja que el procés habitual és passar primer pel comitè de competició.
Així doncs, el primer de tot serà veure si el comitè d'apel·lació entra a valorar les reclamacions dels llagosterencs. Sobre la vermella a Escassi, hi havia un clar defecte de forma en l'acta, ja que el col·legiat explicava que havia fet una puntada a un rival amb el joc aturat quan en les imatges es veu clarament que la pilota està en moviment.
L'Osca, sense centrals
Les sancions també han fet estralls en el rival del Llagostera d'aquesta setmana. L'Osca es presentarà a Palamós sense els dos centrals titulars de l'equip després que el comitè de competició hagi sancionat a Carlos David amb un partit i a Iñigo López amb dos enfrontaments de càstig.
L'equip aragonès sí que va presentar al·legacions al comitè de competició per tots dos casos, però els recursos es van quedar sense efectes. Ara l'Osca té una última opció i és esperar que el comitè d'apel·lació torni a revisar les accions. La importància d'aquests dos jugadors és destacada, ja que Carlos David només s'ha perdut un partit fins ara i Iñigo López, tres.
Darrera actualització ( Dijous, 26 de novembre del 2015 02:00 )
Publicat a

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui