dilluns, 16 de novembre del 2015

"No mereixíem patir com ho hem fet als minuts finals"

Article de @diaridegirona

Alsina creu que el Llagostera recupera la seva "millor versió" per sumar un triomf "merescut"

16.11.2015 | 07:25
"No mereixíem patir com ho hem fet als minuts finals"
"No mereixíem patir com ho hem fet als minuts finals"
Quan un entrenador veu com els seus jugadors segueixen al peu de la lletra les seves instruccions, es pot donar per satisfet. I més, si el resultat acompanya. Si fa no fa, el que li va passar aquest cap de setmana a Oriol Alsina. Divendres, reclamava intensitat i fam als seus; els demanava calcar els inicis dels partits contra Elx o Valladolid. Així va ser. El Llagostera va passar per sobre el Numància de bon inici i va signar una més que correcta primera meitat, tot i acabar patint. 2-1 final i Alsina ben satisfet. "És una victòria balsàmica", deia el maresmenc, qui havia vist una victòria "merescuda" dels blaugrana, que havien estat "molt bé" al primer temps, generant "moltes ocasions" i que només "la por de guanyar" els havia fet recular al tram final tot i jugar amb un home més.
Per Alsina, l'equip s'havia "deixat la vida" i la majoria dels seus jugadors van "recuperar" ahir contra el Numància "la seva millor versió" per fer, en definitiva, "un bon partit". "Hem treballat moltíssim, però també hem patit i crec que immerescudament. Hem sigut molt superiors al primer temps i bastant al segon", valorava. Tot i que al tècnic i hauria "agradat mantenir la porteria a zero", no va amagar que el 2-1 era un resultat ideal: "Prefereixo guanyar encara que ens marquin que empatar sense gols".
Preguntat per les dues accions en què Chumbi va caure a l'interior de l'àrea, Alsina va considerar "penal" totes dues jugades. Precisament va elogiar el rendiment del davanter murcià. "Ha lluitat cada pilota, ha tret moltes faltes o s'associa molt bé amb Juanjo", va dir d'ell, abans d'elogiar Escassi: "És molt regular, té recorregut, aporta una dosi d'agressivitat important i no li falta qualitat". Tot i no escapar del descens, es va felicitar per "retallar la distància" amb el descens i va recordar que "l'assignatura pendent encara és guanyar a fora". Per aprovar l'examen, el ?diu?menge el Llagostera visitarà el Nàstic, un vell conegut: "Per a mi és com un partit més, amb tres punts en joc com en qualsevol altre. A més, no viatjarem perquè és un rival català.
Arrasate, molt crític
L'alegria d'Alsina contrastava, i molt, amb la resignació de Jagoba Arrasate. El de Berriatua parlava de "dos temps molt diferents" en els que el seu Numància havia estat "com el dia i la nit", i es mostrava molt crític amb la primera meitat dels sorians. "Hem entrat molt malament al partit i el Llagostera ens ha superat en tot durant moltíssims minuts. Sabíem que era un equip intens, sobretot quan juga a casa, però regalant tants minuts és difícil guanyar. Concedint tantes ocasions, passa el que passa. Si un equip no és contundent a fora, no hi ha res a fer".

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui