dijous, 12 de novembre del 2015

Mosquito i Giva: dos brasilers a dues velocitats al Llagostera

Article de @diaridegirona

El davanter cedit per Vasco da Gama fa 7 partits de lliga que no juga mentre el seu compatriota s'ha anat consolidant

12.11.2015 | 07:20
Mosquito i Giva: dos brasilers a dues velocitats al Llagostera
Mosquito i Giva: dos brasilers a dues velocitats al Llagostera
«Són un meló per obrir», admetia el tècnic Oriol Alsina el mes d'agost passat quan presentava Mosquito i Giva, dos dels que havien de ser els fitxatges estrella del Llagostera d'aquesta temporada. Arribaven avalats pel seu bon paper en les seleccions de formació del seu país i amb ganes d'aprofitar la seva primera experiència a Europa per explotar i fer carrera al Vell Continent. Dotze jornades de Lliga després ja es pot afirmar que els dos primers jugadors estrangers de la història del Llagostera estan oferint un rendiment a dues velocitats: mentre Mosquito, cedit pel Vasco da Gama, fa set partits que no juga i només ha anat convocat en dos d'aquests, Giva ha aconseguit fer-se un lloc entre els més utilitzats per Oriol Alsina. L'exfutbolista del Santos i el Coritiba ha fet una progressió inversa a la del seu compatriota i després de no comptar d'inici ha jugat les vuit últimes jornades, en sis de les quals ha estat titular.
Mosquito amb prou feines acumula 114 minuts; Giva ja ha actuat en 567. La seva adaptació al club, en la seva primera experiència a Europa, ha estat més fàcil en el segon cas que no pas en el primer. Mosquito, de 19 anys, va debutar en la primera jornada sortint a rellevar Chumbi contra l'Osasuna (0-2), però després ha aparegut en comptagotes: una estoneta a Albacete (1-0) i com a titular contra el Tenerife (0-2) fins que Benja el va substituir. No va anar convocat contra el Girona en la sisena jornada i des de llavors tampoc va ser citat per enfrontar-se a Mallorca, Valladolid, Alcorcón i dilluns passat al Bilbao Athletic. No seria descartable que li obrissin la porta en el mercat d'hivern.
Mentretant Giva, que a Montilivi va viure la primera titularitat, ha acabat sent un dels habituals d'Alsina, malgrat que a San Mamés, en el darrer partit, va perdre la titularitat i va acabar sortint a la segona part al lloc d'Aimar. Ha sigut autor de dos gols. En les cinc primeres jornades només havia aparegut en dues estonetes contra l'Alabès i el Tenerife però el seu rendiment ha anat a més.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui