divendres, 27 de novembre del 2015

L'Osca, un convidat ben incòmode

Article de @lesportiucat

Rendiment. El pròxim rival dels llagosterencs ha aconseguit més punts a fora –10– que al seu estadi. Juntament amb el Girona, l'Oviedo i l'Osasuna, és dels millors visitants de la lliga

El Llagostera farà front a un repte important aquesta jornada, ja que rebrà a casa un dels millors equips a domicili. Els jugadors d'Oriol Alsina han obtingut pràcticament tots els punts que tenen –12 dels 13– davant de la seva afició, i demà hauran de superar un rival que fins ara s'ha mostrat molt còmode lluny d'El Alcoraz.
L'Osca té setze punts, i la majoria els ha aconseguit a fora de casa. De fet, en les set jornades disputades a domicili els de Luis García Tevenet tan sols han perdut un partit. En la resta, sempre han aconseguit sumar, amb un balanç de quatre empats i dues victòries.
Una de les característiques dels aragonesos quan juguen a domicili és la fortalesa defensiva, com ho demostra el fet que només han encaixat quatre gols en els set enfrontaments jugats. Per contra, són molt efectius; fins ara quatre gols marcats, una estadística que fa preveure un partit molt igualat.
El Llagostera no és dels millors locals de la lliga, però sí que és on s'ha mostrat més competitiu fins ara. Al Palamós-Costa Brava els d'Alsina hi han marcat dotze gols –són dels més golejadors– i n'hi han rebut vuit.
A CASA
Osca-Alavés
2-3
Osca-Tenerife
1-1
Osca-Elx
1-3
Osca-Valladolid
1-1
Osca-Ponferradina
1-1
Osca-Numància
2-0
Osca-Oviedo
0-1
Punts:
6
A FORA
Albacete-Osca
1-1
Girona-Osca
0-0
Mallorca-Osca
0-1
Alcorcón-Osca
0-1
Bilbao B-Osca
0-0
Nàstic-Osca
2-0
Còrdova-Osca
1-1
Punts:
10
Darrera actualització ( Divendres, 27 de novembre del 2015 02:00 )
Publicat a

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui