dimarts, 17 de novembre del 2015

El Llagostera agafa oxigen

Article de @lesportiucat

Vital. Els de la Costa Brava van obtenir una victòria revitalitzadora contra el Numància (2-1) que els acosta a només un punt de la permanència. Ara els llagosterencs volen fer un pas endavant a domicili

Querol i Samu, celebrant el gol del primer Foto: J.C/ICONNA.
1
El Llagostera va aconseguir diumenge un triomf balsàmic contra el Numància (2-1), en un partit en què els blaugrana van tornar a mostrar la seva millor versió a casa. El conjunt dirigit per Oriol Alsina, que va començar la jornada cuer després d'enllaçar tres derrotes, va obtenir un triomf vital que l'acosta a només un punt de la permanència, una distància que li permet afrontar amb més tranquil·litat els pròxims partits. “Aquesta victòria ha de ser un punt d'inflexió”, explica Juanjo Expósito, amb un discurs molt semblant al del seu company Alberto Escassi: “Quan guanyes, afrontes el següent partit amb més moral.”
L'assignatura pendent
La plantilla llagosterenca ja té en el punt de mira el pròxim enfrontament al camp del Nàstic (diumenge a les 17 h), un duel que es preveu calent. Per aspirar a la victòria al Nou Estadi, el Llagostera haurà de millorar molt les seves prestacions a fora de casa, i és que els de la Costa Brava només han sumat un punt a camp contrari dels tretze totals que acumulen –el Llagostera és, juntament amb l'Athletic B, el pitjor equip de la categoria a domicili–.
Recuperar jugadors
El Llagostera està pendent de com evolucionen els jugadors que arrosseguen molèsties, com és el cas de Juanto, Imaz, Emilio, Fran Cruz i Chus Herrero. Aquest últim va haver de ser substituït contra el Numància en notar una punxada al gluti, però no sembla que sigui cap lesió greu.

LES REACCIONS

Quan guanyes afrontes el següent partit amb més moral. Ara volem millorar a fora
Alberto Escassi
migcampista del llagostera

A MILLORAR

Aquesta victòria ha de ser un punt d'inflexió. El repte ara és competir també a domicili
Juanjo Expósito
davanter del llagostera

UNA BONA NOTÍCIA

El Llagostera és, juntament amb l'Athletic B, el pitjor equip de 2a A a fora (1 punt)
El Llagostera va recuperar la millor versió a casa, on ha sumat 12 dels 13 punts que acumula
Darrera actualització ( Dimarts, 17 de novembre del 2015 02:00 )
Publicat a

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui