dimecres, 11 de novembre del 2015

Atencions per a Imaz, Escassi, Juanto i Chumbi

Article de @lesportiucat

Llagostera. Els quatre jugadors, que van ser baixa en el partit a San Mamés, tenen diverses lesions, però, per sort, de poca consideració

Juanto Ortuño Foto: UELLAGOS.
1
En un moviment més que demostra que fora dels camps també es juguen partits, el Llagostera va decidir no pronunciar-se oficialment sobre les baixes de Jesús Imaz, Alberto Escassi i Juanto Ortuño per lesió –per la de Chumbi sí que el club llagosterenc va fer un comunicat oficial–. Els quatre futbolistes es van perdre el duel a San Mamés per lesió, tot i que cap sembla que sigui de consideració.
Alberto Escassi va rebre un fort cop a la cuixa i es va quedar a casa per precaució i per evitar així una possible ruptura; Jesús Imaz va recaure dels problemes als isquiotibials, que ja li van fer perdre el matx contra el Ponferradina al Palamós-Costa Brava; Juanto Ortuño es va queixar de molèsties en un bessó i Chumbi va ser operat divendres del trencament del cinquè metacarpià del dit d'una mà. Sembla que Escassi podrà arribar a punt al proper partit contra el Numància (diumenge, a les 17 h), Chumbi, amb una fèrula protectora, també podria tenir possibilitats de participar en el partit, sense dubte, bones notícies entre la malastrugança dels gironins, mentre que Juanto i Jesús Imaz hauran d'estar pendents de com evolucionen durant la setmana.
Darrera actualització ( Dimecres, 11 de novembre del 2015 02:00 )
Publicat a

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui