dimarts, 6 d’octubre del 2015

Un pas més ofensivament

Article de l'Esportiu

L'evolució. El Llagostera sembla que ha trobat la tecla que permet al joc d'atac crear diverses vies i solucions per generar ocasions de gol. La mobilitat de Juanto, Giva i Imaz, les claus de tot

Juanjo s'apropa a Giva, Imaz i Juanto, en la celebració del tercer gol del Llagostera fet pel brasiler, en el partit contra l'Elx a Palamós Foto: JOAN SABATER.
1
El Llagostera va firmar contra l'Elx un dels seus millors partits des que és a la categoria, sobretot pel que fa al joc ofensiu. El conjunt que dirigeix Oriol Alsina va generar ocasions i aproximacions a l'àrea rival com mai, i és que el pas endavant que han fet els atacants ha permès als llagosterencs fer sis gols en les dues últimes jornades de lliga –dos a Montilivi contra el Girona (2-2) i quatre contra el conjunt il·licità (4-1)–. La tecla encertada que ha trobat Alsina en els quatre jugadors ofensius que ha triat en els darrers enfrontaments ha estat la clau de l'èxit momentani. La mobilitat de Juanto Ortuño, la gran sensació, Giva i Jesús Imaz, molt lliure de moviments, sembla ser la fórmula que està fent generar aproximacions amb facilitat, i és que les vies i solucions que troben constantment aquests jugadors són múltiples: “En els entrenaments, l'Oriol ens diu que els que estem a dalt ens intercanviem les posicions, i fent això tots ens trobem molt còmodes. Per sort, estan sortint bé les coses i sóc feliç amb la confiança que m'ha donat el tècnic. Espero que sigui una gran temporada”, comentava el davanter del Llagostera Juanto Ortuño, autor de dos gols en les dues últimes jornades, com Jesús Imaz, i és que tots dos comparteixen l'honor de ser els pitxitxis de l'equip, juntament amb Giva, també amb dos gols.
La feina fosca de Juanjo
En l'entremat inventat per Alsina, que ha fet sortir de la misèria ofensiva l'equip llagosterenc –havia fet tres gols en les primeres cinc jornades, tots en un mateix partit–, a més de la mobilitat de Juanto, Giva i Imaz, el treball i la feina fosca de Juanjo Expósito, que en el partit contra l'Elx es va convertir en assistent i va habilitar sempre els companys, és també l'argument de pes en la millora de l'atac del Llagostera: “Juanjo és el millor jugador de la categoria baixant i aguantant la pilota. Aquesta temporada està canviant una mica la seva forma de jugar i alterna molt bé la posició de mitja punta amb la de davanter centre més avançat. Això ens genera més espais”, analitzava després del partit l'entrenador del Llagostera, Oriol Alsina, conscient de la gran feina del cantàbric, dins i fora del camp, tot un líder.

UNA BONA XIFRA

6
gols
ha marcat el Llagostera en els últims dos partit de lliga. Dos al Girona i quatre a l'Elx

EL PROTAGONISTA

Sóc feliç gràcies a la confiança que m'ha donat el tècnic. Espero que sigui una gran temporada
Juanto Ortuño
davanter del Llagostera
Entrenant, l'Oriol ens diu que els que estem a dalt ens intercanviem les posicions, i fent això ens trobem molt còmodes tots

Quatre gols a 2a A, el curs passat a Valladolid

Era l'última jornada del campionat de lliga, cap dels dos conjunts es jugava res a efectes classificatoris i el Llagostera va golejar per 2-4 el conjunt castellà. Aquest era l'únic precedent en què l'equip llagosterenc havia aconseguit fer quatre gols a segona A i va ser fora de casa, tancant una trajectòria brillant com a visitants en el primer curs a la categoria. L'última gran golejada com a local dels d'Alsina es remuntava al 10 de novembre del 2013, en l'any de l'ascens, quan en el duel gironí a segona B contra l'Olot, el Llagostera va endossar una maneta als olotins.
Darrera actualització ( Dimarts, 6 d'octubre del 2015 02:00 )
Publicat a

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui