divendres, 2 d’octubre del 2015

Un fix allà on faci falta

Article de l'Esportiu / per E. Ciurana

Polivalent. Alberto Escassi, l'únic jugador de l'equip que ho ha jugat tot, va actuar al doble pivot per primera vegada aquest curs. El malagueny afirma que se sent gust tant de central com al mig del camp

Alberto Escassi, durant un entrenament amb el Llagostera Foto: C.B.
1
Escassi és una de les sorpreses agradables del Llagostera 2015/16. El malagueny, arribat aquest estiu al club de la Costa Brava, és l'únic jugador que ho ha jugat tot fins ara en la lliga (540 minuts repartits en sis partits), el que demostra el pes que té a l'equip. A més, Escassi ha confirmat que té una polivalència molt interessant, tal com ja va apuntar Oriol Alsina el dia de la seva presentació, en la qual va explicar que el jugador tant podia actuar al mig del camp com a la posició de central. En els primers cinc partits de lliga, Escassi va jugar a l'eix de la defensa i va oferir un bon nivell, el mateix que va demostrar el diumenge passat actuant al doble pivot al costat de Pitu.
Després d'haver tastat les dues posicions en aquest inici de temporada, Escassi afirma que se sent a gust tant a l'eix defensiu com a la sala de màquines. “Al llarg de la meva carrera he jugat més al mig del camp que no pas de central, però em trobo còmode en totes dues posicions, les conec a la perfecció. L'altre dia contra el Girona també vaig estar molt a gust al mig, ens vam comunicar molt amb en Pitu i la cosa va funcionar”, explica el malagueny, molt satisfet amb la confiança que li està donant Alsina: “Li agraeixo molt i estic molt content amb com m'estan anant les coses en l'aspecte personal, tot i que jo sempre intento mirar per l'equip, perquè si en l'aspecte col·lectiu les coses funcionen, després també repercuteix a un mateix. En canvi, si fas un gran any i l'equip no va bé, no serveix de res.”
Pel que fa al pròxim partit contra l'Elx, Escassi té clar que serà un duel de màxima exigència: “El punt contra el Girona ens va donar confiança i hem de continuar amb la mateixa intensitat. Ara ens ve l'Elx, un equip que estarà lluitant per l'ascens directe, i volem guanyar per sortir del descens, per fer-nos forts a casa i per donar una alegria a l'afició.”

EL PROTAGONISTA

Em trobo còmode en les dues posicions, les conec a la perfecció. L'altre dia contra el Girona vaig estar molt a gust al mig amb en Pitu

INTOCABLE

El punt a Montilivi ens va donar confiança, i ara hem de continuar amb la mateixa intensitat
Alberto Escassi
jugador del llagostera
540
minuts
ha jugat Escassi en la lliga; és a dir, tot. El segueix David Querol, amb 509 minuts jugats

La llibertat de moviments d'Imaz, un encert

Un dels jugadors més destacats del Llagostera en l'últim partit a Montilivi (2-2) va ser Jesús Imaz. El lleidatà va jugar el seu segon partit consecutiu com a titular i no va defraudar: va marcar el gol de l'empat a un i va oferir una bona actuació en línies generals. Imaz, normalment habituat a jugar enganxat a la banda, el diumenge es va moure amb una llibertat absoluta a la zona d'atac llagosterenca, entrant amb freqüència des de la segona línia i sent un dels principals perills del seu equip. El mateix jugador destaca aquesta constant mobilitat com una de les claus de la seva bona actuació a Montilivi. “M'agrada molt que el ‘mister' em doni llibertat i que em pugui moure per tots els llocs d'atac, crec que jugant d'aquesta manera puc donar un gran rendiment. Els davanters vivim del gol, i em fa molt content, i ara vull continuar dins de l'onze titular per seguir ajudant l'equip”, explica Imaz, esperançat amb el futur més immediat del Llagostera: “L'equip va fer un pas endavant a Girona, llàstima que no vam obtenir la victòria, i ara hem d'intentar guanyar l'Elx per així fer bo el punt de diumenge. Sabem que l'Elx serà un rival molt complicat, però intentarem imposar les nostres armes.”
Darrera actualització ( Divendres, 2 d'octubre del 2015 02:00 )
Publicat a

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui