dimecres, 21 d’octubre del 2015

Un any després de la marxa de Castillejo, regna la calma


Article de @lesportiucat

Efemèride. Avui es compleixen 365 dies de la destitució de Castillejo com a tècnic del conjunt llagosterenc. Des de llavors, els gironins han trobat l'estabilitat

Castillejo durant el seu darrer partit amb el Llagostera Foto: L.S.
1
La tranquil·litat al Llagostera, pel que fa al vessant esportiu i institucional, fa temps que s'ha instal·lat en l'entorn. Avui es compleix un any des que Oriol Alsina, exercint de director esportiu, va destituir Santi Castillejo. El conjunt llagosterenc, a la conclusió de la novena jornada de lliga sumava vuit punts i va entrar en descens directe després de caure golejat contra el Mallorca (1-4). Amb un balanç pobre, però no allunyat de l'actual –amb Alsina els gironins acumulen dos punts més (10), gràcies, sobretot, a l'última victòria contra el Valladolid (3-1)– el neguit va precipitar els esdeveniments, i és que, Castillejo tot just estava conjuntant un equip format per molts jugadors novells en la categoria que havien d'agafar el ritme de la competició. La falta de gol i la nul·la reacció de l'equip en molts partits van fer decidir a Alsina, que va triar una fórmula ja coneguda i utilitzada anteriorment per seure a la banqueta i tenir un protagonisme accentuat pel que fa a les decisions tàctiques. Amb Lluís Carrillo com a primer entrenador i Oriol Alsina com a segon, juntament amb l'ajuda d'Òscar Álvarez, el Llagostera va començar a anar de menys a més que va portar l'equip a lluitar, fins al tram final de la lliga, per accedir al play-off d'ascens a primera.
A l'inici de l'aventura del duo format per Lluís Carrillo i Oriol Alsina, l'equip va acabar de tocar fons i, fins i tot, en la quinzena jornada es va situar en l'última posició. L'engranatge va començar a funcionar a l'inici del 2015, i és que els llagosterencs van estar quinze jornades sense perdre.
L'obtenció del carnet oficial d'entrenador per part d'Alsina va obligar Carrillo a fer un pas enrere i tornar a l'àrea de scouting. Ja amb Alsina a tots els efectes com a primer tècnic, l'equip ha tingut un inici amb força dubtes i resultats negatius. Les tres victòries a casa i l'empat a Montilivi, l'únic punt que han sumat a domicili, han permès, però, al Llagostera sortir del descens. Les sensacions són diferents i els jugadors estan més ben conjuntats. Arribar als setzens de la copa ha dotat de moral tot el bloc.
SANTI CASTILLEJO
LLIGA
Victòries
2
Empats
2
Derrotes
5
COPA
Derrotes
1
COPA CATALUNYA
Empats
1
TOTALS
2 victòries, 3 empats i 6 derrotes
LLUÍS CARRILLO
LLIGA
Victòries
13
Empats
10
Derrotes
10
TOTALS
13 victòries, 10 empats i 10 derrotes
ORIOL ALSINA
LLIGA
Victòries
3
Empats
1
Derrotes
5
COPA
Victòries
2
COPA CATALUNYA
Derrotes
1
TOTALS
5 victòries, 1 empat i 6 derrotes
Darrera actualització ( Dimecres, 21 d'octubre del 2015 02:00 )
Publicat a

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui