dimecres, 7 d’octubre del 2015

S’inunda el camp del Rubí a un dia del partit contra el Llagostera

Article de Radio Rubi

Així ha quedat el camp del Rubí després del trencament de la canonada / Foto: UERubí Així ha quedat el camp del Rubí després del trencament de la canonada / Foto: UERubí
El municipal de Can Rosés ha quedat en les condicions que poden veure en la fotografia que il·lustra aquesta informació. La màquina que estava realitzant el pilotatge per col·locar els fonaments de la coberta ha tocat la canonada d’aigua i ha deixat impracticable el camp. Un problema que, a més, s’ha agreujat amb les condicions en les que ha quedat tota la zona de graderia.
Aquesta important incidència arriba 24 hores abans del partit de Copa Catalunya que ha de disputar el Rubí davant del Llagostera de Segona A. Després d'analitzar la situació, la directiva ha decidit que sí es jugui el partit tal i com s'ahvia previst. Des de l’Ajuntament se’ls hi havia ofert qualsevol altre camp de la ciutat, però els responsables del club vhan preferit quedar-se a casa.
Al voltant del migdia la canonada principal que abasteix els vestidors del camp del Rubí ha rebentat. La màquina que fa el pilotatge ha provocat una fuita de grans dimensions en tractar-se d’una via principal d’abastiment amb 200 milímetres de diàmetre. Ràpidament ha omplert la zona de graderies i el terreny de joc. Un cop tancat el punt d’arribada d’aigua la situació s’ha estabilitzat, però les condicions de tota la zona han quedat malmeses. SOREA treballa ja per la rehabilitació de la canonada, però el temps estimat per la reparació es desconeix. Per cert que la incidència només afecta al camp de futbol del Rubí.
Ara caldrà mesurar com ha afectat al terreny de joc tanta aigua rebuda i durant un temps llarg. Un problema important aquest que podria afectar al desenvolupament habitual d’entrenaments dels equips de la base del Rubí.
L’altre problema també té pinta de ser de grans dimensions. Les graderies de ciment han quedat molt perjudicades. Els treballs per millorar tota la zona han acabat deixant les graderies en condicions impracticables. És d’hora per saber què s’haurà de fer. No obstant això, i en vistes de com ha quedat tot, es pot pensar en la necessitat d’una gran obra per poder recompondre la zona dels seguidors al camp del Rubí. Actuació aquesta que suposaria un allargament important en les actuacions que s'estan realitzant a Can Rosés.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui