dimarts, 29 de setembre del 2015

Un Llagostera B temible

Article de gol.cat / per Sergi Vargas


Imagen no disponible
El Llagostera B lidera la #2cat1 en solitari // Sergi Vargas Carrasco


El filial del Llagostera va de debò. L'equip de Pep Triadú ha encadenat la quarta victòria de la temporada en l'estrena de Pau Hidalgo a la banqueta del Can Gibert. Els de Girona segueixen a la cua de la classificació i no han pogut treure cap punt dels 12 disputats.

Malgrat la diferència a la classificació, el partit ha començat amb un joc força igualat però sense arribades clares de gol. La qualitat individualitat ha servit perquè Dembo trenqués l'empat amb un llançament de tir directe espectacular, que avançava el Llagostera B. El cop ha estat dur, i més quan els locals han aconseguit ràpidament marcar el segon gol en un xut de Pol Mitja, en una jugada que s'ha iniciat amb un fora de banda.

A la represa, Dembo ha sentenciat el partit per al Llagostera B, després que Dani Castilla evités un gol del Can Gibert que hauria apretat el marcador. En temps afegit, Carles Verdaguer ha marcat el gol de l'honor per al Can Gibert, en una mala col·locació de la defensa del Llagostera B en un servei llarg del porter visitant. 

En declaracions a Golcat.com TV, el tècnic del Llagostera Oriol Alsina ha reconegut els esforços de l'entitat presidida per Isabel Tarragó per tal de poder portar l'equip filial a la Primera Catalana i escurçar la distància de categories respecte el primer equip llagosterenc. Les declaracions dels protagonistes i el vídeoresum del partit, a la següent peça:


Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui