dissabte, 5 de setembre del 2015

Un bon inici de partit serà clau per puntuar

Article de l'Esportiu / per G. Freixa

Llagostera. L'Alavés ha encarrilat els dos primers partits de lliga en la primera part. Els blaugrana hauran d'estar atents a l'arrencada

Alsina a Palamós Foto: L.S.

A falta del darrer entrenament que el Llagostera farà avui a Palamós, el tècnic, Oriol Alsina, té clar quin ha de ser el punt de partida per afrontar el duel contra l'Alavés. A l'entrenador llagosterenc li va agradar la intensitat i actitud dels seus homes en la segona part contra el Lugo, i té clar que si el seu equip vol sumar alguna cosa contra l'Alavés, una bona arrencada serà molt important. “Ens hem d'adaptar ràpid al rival i sortir amb l'actitud de la segona part contra el Lugo. No podem sortir adormits, ja que l'Alavés ha encarrilat les dues victòries que ha sumat en l'inici del partit”, assenyala el tècnic. I és que en els dos partits de lliga que han jugat els vitorians fins ara, en els primers minuts han estat d'allò més efectius. Contra l'Osca, l'Alavés va inaugurar el marcador en el minut 6 i, després de controlar sense problemes el primer temps, el conjunt de Bordalás va sentenciar a l'inici de la segona part amb dos gols més que col·locaven un 0-3 que ja va ser insalvable per als aragonesos malgrat la reacció final (2-3). Contra l'Oviedo, la força inicial encara va ser més contundent i abans del minut 20 de partit l'equip vitorià ja dominava per 2-0.
Més enllà de no deixar-se sorprendre en els primers compassos, a Llagostera també tenen clar que han de créixer en la part ofensiva si volen començar a sumar punts. El fet que tot just som a la jornada 3 i que el Llagostera ha generat ocasions en els anteriors partits no preocupa Alsina: “Hem de seguir creixent i estic segur que ho farem.”
Canvis sense revolució
Amb el seu habitual to enigmàtic, Alsina va comentar que té pensat introduir alguna modificació tant en l'onze inicial com en la convocatòria, que ha estat la mateixa en els primers dos partits de lliga. Una de les zones en què hi ha més incògnites és la defensa, ja que la parella que ha actuat en els dos enfrontaments inicials de la competició –Chus Herrero i Escassi– no es podrà repetir a causa de la lesió del defensa aragonès. “Estaria preocupat si no tingués cap recanvi per poder ocupar el central, però tenim bones opcions. Pot entrar Fran Cruz, tot i que encara no està del tot adaptat, i també hi tenim Jorge i Aimar”, va explicar el tècnic.

EL PROTAGONISTA

No podem sortir adormits. L'Alavés ha encarrilat les dues victòries que ha sumat en l'inici del partit. Hem de sortir amb molta força
Cal tenir ambició, millorar en la part ofensiva i seguir creixent. Estic segur que ho farem