divendres, 4 de setembre del 2015

Un Alavés amb ADN Bordalás

Article de l'Esportiu / per J. Sebastian / E. Ciurana

El pròxim rival. El Llagostera intentarà sumar els primers punts del curs contra un conjunt basc que, amb l'arribada del tècnic Pepe Bordalás, s'ha convertit en un dels rivals més incòmodes


Escassi intenta aturar la progressió de Jairo, en el duel amistós que van disputar el Llagostera i el Girona Foto: JOAN SABATER.

El Llagostera jugarà diumenge que ve, a les 17 h a l'estadi Palamós-Costa Brava, contra l'Alavés. Sense cap punt i penúltims a la taula, els llagosterencs intentaran sumar els primers punts del curs contra un dels rivals més incòmodes de la categoria. L'Alavés és un dels tres únics equips de la categoria que han guanyat els dos primers partits de lliga –els altres dos són el Numància i l'Osasuna– i, amb Pepe Bordalás, l'exentrenador de l'Alcorcón i l'Elx, entre altres, s'ha convertit en un bloc sòlid i ordenat tàcticament. Els reforços que han acompanyat l'arribada del tècnic alacantí també han dotat la plantilla d'un to dur, pel que fa a l'aspecte físic. De l'Alcorcón, Bordalás es va endur Sergio Mora, Juli, Kiko Femenia i Guichón, a més de Carpio (Ponferradina), Pelegrín (Elx) i Toquero (Athletic), jugadors que tenen com a denominador comú el treball i el sacrifici col·lectiu.
Alberto Escassi, actual central del Llagostera, arribat aquest estiu de l'Alcorcón, pot analitzar a la perfecció les característiques i el guió de les plantilles de Bordalás. “El vaig tenir el curs passat. Els seus equips sempre són incòmodes, no deixen pensar el rival, pressionen fins a l'extenuació i això fa que hagis d'estar els 90 minuts endollat”, comenta el defensa del Llagostera.
L'Alavés serà un os dur de rossegar i els jugadors del Llagostera ho saben. Tot i això, el convenciment de sumar els primers punts en el que serà el segon enfrontament davant la seva afició al Palamós-Costa Brava serà clau a l'hora d'augmentar les possibilitats de guanyar: “Això tot just acaba de començar. Si comets errors, millor que et passi en les primeres jornades i no al final. El que és clar és que qualsevol equip et pot guanyar i l'Alavés, encara que no tinguem cap punt, sortirà molt intens i a totes, conec el tècnic. Serà un partit complicat però hem de puntuar tant sí com no”, diu Alberto Escassi.
“Serà un partit intens”
Juanjo Expósito va disputar contra el Lugo el seu primer partit com a titular del curs. Barallat amb els centrals i intentant generar joc de combinació amb els companys d'atac, el càntabre, amb experiència a diversos equips de segona A, com l'Alavés, el curs 2008/09 en qualitat de cedit pel Racing, sap a la perfecció què es trobarà el Llagostera diumenge que ve. “Tots els partits de segona A sempre són molt durs, però els equips de Bordalás són molt intensos. Nosaltres volem ser-ho igual o més. Sabem que el partit serà molt difícil, però també que tenim potencial per guanyar i estar més amunt en la taula i no ens espanta res”, comenta el davanter Juanjo Expósito, un dels jugadors del Llagostera més optimistes. “Hem de tenir el cap alt ja que a Lugo ho vam fer bé. Només pensem en l'Alavés. Després de dues derrotes ja volem sumar algun punt. És una final. L'any passat, quan vam plantejar els partits així, l'equip va respondre molt bé. Estem tots centrats en la causa”, hi afegeix el davanter del conjunt llagosterenc, preparat novament per lluitar contra els centrals rivals, ja que, com passa jugant contra els equips dirigits per Bordalás, el desgast serà segur ben elevat.

Els equips dirigits per Pepe Bordalás són molt intensos. Nosaltres volem ser-ho igual o més
Juanjo Expósito
davanter del llagostera

Qualsevol equip et pot guanyar i l'Alavés, encara que no tinguem cap punt, sortirà molt intens
Alberto Escassi
central del llagostera

Els equips de Pepe Bordalás sempre són molt incòmodes, pressionen fins a l'extenuació i això fa que hagis d'estar els 90 minuts endollat

Escassi, content amb la posició a l'eix defensiu


El futbolista malagueny, un dels nouvinguts aquest estiu, s'ha consolidat en la posició de central. Escassi va jugar el curs passat com a pivot defensiu amb Bordalás, però en tots els partits en què ha vestit la samarreta del Llagostera ho ha fet més endarrerit. “M'adapto bé a les dues posicions i el tècnic sap que jugaré on em digui, quan em necessiti. Estic content des del punt de vista personal i també col·lectiu, però si no aconseguim els triomfs tot això no val per a res. Som un equip”, declara Alberto Escassi, una de les sensacions en l'inici de curs dels llagosterencs.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui