dimarts, 29 de setembre del 2015

Juanto presenta candidatura

Article de l'Esportiu / per E. Ciurana / G. Freixa

Llagostera. El davanter va debutar en la lliga i va ser clau per al seu equip marcant el 2-2 definitiu en el derbi gironí. El central Jorge García també va jugar els primers minuts del campionat

Juanto, celebrant el 2-2 amb els seus companys, el diumenge a Montilivi Foto: LLUÍS SERRAT.

El Llagostera va sortir reforçat amb l'empat a dos gols que va obtenir a Montilivi en el derbi gironí de diumenge passat. Els llagosterencs van sumar el primer punt a domicili i també van veure porteria per primera vegada a camp contrari aquest curs, a més d'abandonar la cua de la classificació d'un pèl (ara són penúltims amb quatre punts, els mateixos que té el Mallorca, el cuer de segona A). El conjunt dirigit per Oriol Alsina continua tenint la zona de permanència a dos punts per sobre, però després del bon treball fet contra el Girona l'equip s'ha carregat de confiança i autoestima de cara a les pròximes jornades. Des del punt de vista col·lectiu i també individual, com és el cas de Juanto Ortuño i Jorge García, dos jugadors que tot just van debutar en la lliga diumenge (fins ara només havien jugat en la copa contra l'Albacete: 2-1 en la pròrroga).
Jorge va sortir de titular en la posició de central (va ocupar el lloc d'Escassi, que va jugar reconvertit al doble pivot) i va actuar a un bon nivell al llarg del partit –potser en el 2-1 de Jairo no va estar del tot atent–, mentre que Juanto es va convertir en l'heroi del seu equip marcant el 2-2 definitiu. El davanter, que tot just feia deu minuts que havia entrat al camp (75'), només en va necessitar deu per donar un punt al Llagostera i presentar la seva candidatura. “Les sensacions que tinc són molt positives, pel gol, pel resultat positiu contra el Girona i també pel fet d'haver debutat en la lliga. Amb treball vull demostrar que es pot comptar amb mi i que puc ajudar l'equip”, explica Juanto, mentre que Jorge també es mostra molt satisfet, en tots els aspectes: “Hem sumat un punt treballat, hem estat ambiciosos. Des del punt de vista personal estic content per haver estat titular, he treballat molt per això.” El tècnic, Oriol Alsina, també va fer referència al debut dels dos jugadors: “Juanto s'està entrenant molt bé i s'està guanyant un lloc en l'onze, està agafant una dosi de treball important i potser és el que necessitava. A en Jorge no l'he de descobrir, ens dóna equilibri i més possibilitats.”
Després de Juanto i Jorge en el Llagostera només queden cinc jugadors per debutar. Són Jordi López, Enric Pi, Eloy Gila, el porter Nico Ratti i el lesionat Ruymán.

LES REACCIONS

Les sensacions que tinc són molt positives, pel gol, pel resultat positiu contra el Girona i també pel fet d'haver debutat en la lliga

EN QUEDEN CINC

Jordi López, Pi, Ratti, Gila i el lesionat Ruymán són els únics que no han debutat
Juanto només va necessitar deu minuts per veure porteria amb un xut ajustat al pal
Juanto s'està entrenant molt bé i s'està guanyant un lloc. A en Jorge no l'he de descobrir
Oriol Alsina
entrenador del llagostera
Estic content per haver estat titular, he treballat molt per això. Ara hem de mirar endavant
Jorge García
central del llagostera
Amb treball vull demostrar que es pot comptar amb mi i que puc ajudar l'equip
Juanto Ortuño
davanter del llagostera
 
Publicat a

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui