dilluns, 28 de setembre del 2015

El Girona i el Llagostera firmen taules a Montilivi en un derbi molt disputat (2-2)

Article de Esports 3

El Girona i el Llagostera han empatat a Montilivi en el primer derbi gironí de la temporada. Els blanc-i-vermells s'han avançat al marcador a través de Granell, però Imaz ha empatat. Jairo ha tornat a posar els de Machín al davant, fins que Juanto ha firmat l'empat definitiu.
Álamo i Giva lluitant per la pilota a Montilivi (LaLiga)
A Montilivi, qui primer ha creat perill ha estat el Llagostera. Ho ha fet amb una rematada de cap de Juanjo en un servei de córner de Pitu. Havien passat cinc minuts de l'inici del partit. La rèplica l'ha intentat donar Mata. Jairo ha servit una centrada cap a l'ex del Lleida i aquest, en una pugna amb Masó, ha acabat al terra sense poder rematar bé. A mesura que han passat els minuts, els dos equips han estat dubitatius, però el Girona és qui ha aconseguit tenir més possessió i ha acabat trobant el gol. Granell, amb un bon xut des de fora de l'àrea, ha marcat el primer gol. Moragón ha tocat la pilota però no ha pogut evitar que entrés per l'escaire. A partir d'aquest moment, als de la Costa Brava els ha costat més generar perill i el Girona s'ha trobat més còmode. A cinc minuts pel descans, Mata ha pogut ampliar l'avantatge. Un xut des de dins de l'àrea ha acabat amb la pilota al pal.
Amb un inici del segon temps més intens, el Llagostera ha escurçat distàncies. Imaz, amb un xut potent, ha trobat l'empat. La pilota, però, ha acabat desviada per Kiko Olivas que ha despistat Becerra. El mateix que ha desviat la pilota, en la següent jugada no ha rematat dins la porteria de Moragón per poc. Amb l'empat, la tensió al terreny de joc s'ha multiplicat així com les interrupcions en el joc. Fins que Jairo ha començat la jugada del segon gol del Girona que ell mateix anotaria. L'arribada de l'ex de l'Espanyol B ha acabat amb una passada a Mata, aquest per Eloi i el capità, centrant-la perquè Jairo entrés rematant de cap. Poc després, Escassi, de lluny, ha intentat sorprendre Becerra.
A deu minuts pel final, el Girona s'ha quedat amb un home menys. Pere Pons ha vist la segona targeta groga després de protagonitzar una topada fortuïta amb Imaz en una carrera al mig del camp. Tot i que en un principi semblava que els blanc-i-vermells no els havia mermat l'expulsió de Pere Pons, els ha passat factura quan Juanto ha empatat. El davanter murcià, que acabava d'entrar des de la banqueta, ha culminat una acció individual després d'aprofitar un error defensiu en una contra. A partir d'aquí, el Girona ha començat a patir. Benja ha dirigit una rematada rasa a Becerra que ha pogut refusar.
En l'últim suspir, els dos equips han pogut endur-se la victòria. El Llagostera a través de Benja i el Girona a partir de Mata. Al final, però, els punts s'han repartit a Montilivi.