dimarts, 8 de setembre del 2015

Chumbi s'haurà d'aturar

Article de l'Esportiu / per J. Sebastian / E. Ciudana

Lesió del davanter. El d'Águilas té un esquinç de grau I al lligament lateral intern del genoll i estarà unes tres setmanes de baixa. L'atacant havia estat titular en els tres primers partits

Contratemps important per al Llagostera. El davanter Rafa Chumbi haurà d'estar de baixa unes tres setmanes a conseqüència d'un esquinç al lligament lateral intern del genoll esquerre que es va fer durant el darrer partit contra l'Alavés. Chumbi va completar els 90 minuts del matx, però el que semblava que eren molèsties sense importància s'ha convertit, després de les pertinents proves mèdiques, en una lesió que l'obligarà a aturar-se. L'exjugador de l'Albacete, precisament el pròxim rival en la copa i en la lliga del Llagostera, havia estat titular en les tres primeres jornades formant parella amb Benja, en el primer, i amb Juanjo en els darrers.
Samu de los Reyes, l'altre jugador que va acabar l'últim matx amb problemes, haurà de fer uns dies de repòs i esperar com evoluciona el fort cop que va rebre al turmell.
Les baixes d'aquests dos futbolistes s'afegiran a les de Ruymán, Chus Herrero i Jordi López, que continua agafant el to físic. Emilio, ja recuperat del traumatisme al cap, està a disposició d'Alsina.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui