dimecres, 26 d’agost del 2015

Eloy Gila, en la recta final de la recuperació

article de l'esportiu / per G. Freixa

Amb el grup. El sabadellenc ja s'entrena amb la resta de l'equip però ha de millorar en l'aspecte físic per estar al cent per cent

Gila el curs passat Foto: LL.S.

La setmana va començar amb una bona notícia per al Llagostera: Eloy Gila, que tenia un esquinç acromioclavicular a l'espatlla esquerra, ja va poder fer tot l'entrenament amb el grup. El futbolista ja havia fet exercicis la setmana passada però ahir, a Palafrugell, va participar fins i tot en els exercicis de simulació de partit. Eloy Gila va comentar que encara va amb una mica de precaució en les accions en què hi ha xoc, i que veu difícil que pugui estar al cent per cent per viatjar a Lugo.
Més enllà de la lesió a l'espatlla, la principal feina que té Eloy Gila és agafar el to físic que ja tenen els seus companys. El sabadellenc es va lesionar a l'espatlla en el primer partit de la pretemporada contra l'Hospitalet, i des de llavors gairebé no ha pogut fer cap sessió d'entrenament al mateix ritme que els seus companys. Un cop recuperat, serà un recurs més per a la banda esquerra blaugrana.

Jordi López, encara inactiu

Qui encara en té per alguns dies més de recuperació és el migcampista Jordi López. El de Cardedeu va rebre un cop al bessó en el segon partit de pretemporada contra l'Espanyol B i des de llavors no ha aconseguit fer net de les molèsties. Ahir, a Palafrugell, el mig va fer treball específic en solitari. Igual que Eloy Gila, un cop deixi enrere la lesió caldrà fer un esforç per recuperar el treball físic que els seus companys han fet en pretemporada i que ell no ha pogut fer.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui