dissabte, 22 d’agost del 2015

Alsina: “La situació d'Alcalá ens condiciona”

Article del punt avui / per G. Freixa

Una incògnita. El Llagostera demana al Girona que si vol el central es decideixi ràpidament pel bé de tots

Alcalá en una imatge d'aquesta pretemporada Foto: A.SALAMÉ.

Com ja és habitual, la primera jornada de lliga es disputarà amb el mercat de fitxatges encara obert, i enguany tant el Llagostera com el Girona encara poden viure moviments que alterin la seva planificació. De fet, el possible pas d'Alcalá de la Costa Brava a Montilivi és una de les operacions més destacades que s'esperen, i, tal com va explicar el tècnic Oriol Alsina ahir en una roda de premsa, la situació està afectant el que va ser defensa de referència i jugador més utilitzat pel blaugrana el curs passat. “Evidentment que tot el que s'està dient aquests últims dies ens condiciona. El jugador està passant una situació que no és gens fàcil. No és fàcil ni per a ell ni tampoc per a l'equip. Ens trastoca els plans des del punt de vista col·lectiu”, va remarcar l'entrenador dels llagosterencs.
El seu paper
En la roda de premsa prèvia al partit d'aquest vespre, el tècnic Oriol Alsina també va deixar entreveure quin serà el rol del futbolista murcià fins al 31 d'agost, moment en què es tancarà el mercat i si ningú no paga la clàusula d'Alcalá el Llagostera el continuarà tenint en propietat com a mínim fins al període de fitxatges hivernal. “És un jugador que seria titular, però ara mateix i amb tot el que està passant el veig més a la banqueta o a la graderia”, va remarcar el cap visible del Llagostera, que hi va afegir de manera contundent: “Fa molts dies que maregem la perdiu i tot segueix igual. Ja comencem la temporada i és una situació desagradable. El jugador no sap on és i nosaltres tampoc.”
A la defensa, a banda de Pedro Alcalá, el club llagosterenc disposa de tres efectius clars: Chus Herrero, Jorge García i Alberto Escassi. Ruymán, que ja és a la Costa Brava fent exercicis de recuperació, també és defensa central, però no podrà ajudar l'equip com a mínim fins al mes de gener, ja que es va lesionar greument el genoll l'abril passat.

LES VALORACIONS

Evidentment que tot el que s'està dient ens afecta. El jugador està passant una situació que no és gens fàcil, i per al club tampoc no ho és
És un home titular, però amb tot el que està passant el veig més a la banqueta o
a la graderia
Oriol Alsina
entrenador del llagostera

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui